Vriend worden

Als u het formulier bij "Ik word een vriend" invult, zijn al uw gegevens bij ons bekend en kunt u direct een kleine of grotere donatie doen. Dat kan per maand, jaarlijks of eenmalig. Ook kunt u voor de patiënten in het Reinier de Graaf een actie opzetten. Een sport of buurt activiteit, een veiling, sponsorloop... er is van alles mogelijk.  Want samen... krijgen we meer voor elkaar.
Als  "Vriend van Reinier de Graaf" ontvangt u een digitale nieuwsbrief en wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse vriendendag. 

 

Donatie van studenten
geschenken Heren van Barca

Hart op de juiste plaats
De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, bestaat uit mensen die graag iets meer willen doen voor de patiënten en bezoekers die in het Reinier de Graaf Ziekenhuis komen. Vrienden die beseffen hoe belangrijk het is om een ziekenhuisbezoek of -verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vrienden die het ook belangrijk vinden dat er onderzoek en innovatie mogelijk blijft in het Reinier de Graaf ziekenhuis. 

Hoe bijdragen
► Onze vrienden dragen financieel een steentje bij aan de Stichting algemeen of aan een specifiek project. Klik op 'ik word een vriend' en maak eenmalig of terugkerend een bedrag over via uw eigen online bankomgeving.

► Wilt u actiever bijdragen, dan kan dat ook. U kunt uw eigen sponsoractiviteit ontwikkelen bij u in de buurt, in uw netwerk of vanuit uw sport of hobby. Onze fondsenwerver denkt graag met u mee en helpt u om uw actie tot een succes te maken.

► Ook zijn er Vrienden die de projecten van het Reinier de Graaf ondersteunen bij een legaat of erfenis. U kunt de vorm kiezen die bij u past.

► Wilt u niet als persoon, maar als organisatie betrokken zijn bij de goede doelen van de stichting, word dan partner van de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf.

 

 ►► Ik word NU vriend van Reinier de Graaf