Fotoboek 'Heel Reinier'

picture
picture
picture

Portret van het oudste ziekenhuis van Nederland.

Het boek 'Heel Reinier' neemt de kijker mee door de oude gebouwen van het Reinier de Graaf Gasthuis. We komen groot en klein leed tegen, patiënten in al hun kracht en kwetsbaarheid. U ziet de toewijding van artsen en verpleegkundigen. Kennis en kunde  gaan hand in hand met collegialiteit en liefdevolle zorg. 'Heel Reinier' markeert het afscheid van de ruim veertig jaar oude gebouwen St. Hipplolytus en Bethel, waaruit het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft bestond en de ingebruikname van het nieuwe gebouw in augustus 2015.

Drie jaar lang werkte de Rotterdamse fotograaf Ruud Sies aan een portret over het oudste ziekenhuis van Nederland het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Bent u nieuwsgierig? Ruud Sies maakte een filmpje, dit geeft u een goed beeld van het boek.

Dit prachtige boek is nu voor u te koop. Bent u vriend van Reinier dan is de prijs van dit boek € 24,95 i.p.v. € 39.95. De opbrengst van dit boek komt geheel ten goede aan de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf. Samen krijgen wij Meer voor Elkaar!

Specificaties

Aantal pagina's: 366
Inhoud: kleur en zwart/wit foto's en enkele teksten
Onderwerp: patiënten, zorgverleners en gebouwen
Verkoopprijs: € 24.95
Verzendkosten: ons geschenk aan u € 6,95
Fotograaf: Ruud Sies
Schrijver: Dirk van Weelden

Opbrengsten boekverkoop geheel voor Stichting Vrienden van Reinier de Graaf.

picture
picture
picture
picture

Ik koop het boek

De velden met * zijn verplicht.

 Dhr. 
 Mw. 
  Ik doneer direct iets extra’s voor de goede doelen voor patiënten:

Door het boek te kopen draagt u bij aan extra zorg voor patiënten . Wilt u dit boek wel kopen, maar liever niet via online bankieren, stuurt u dan een mail met uw adresgegevens naar: communicatie@rdgg.nl. U ontvangt dan een machtigingsformulier. Nadat wij het ingevulde machtigingsformulier van u hebben ontvangen, wordt het boek naar u verzonden.