Deze acties lopen op dit moment

Steun onze CPC renners die rennen voor het goede doel: 'De Maakbare wereld' voor de kinderen in ons ziekenhuis. Met tekeningen en verhalen scheppen wij op de kinderafdeling en daarna op andere afdelingen, vijf verschillende werelden. Wie wil jij zijn?

kinderen ziekenhuis
wijn lionsclub

Wijnproeverij zondag 8 november 
Kom  wijnproeven in het prachtige Meisjeshuis Oude Delft 112; van 14.30 - 17.00 uur. Lions Club Delft Princestad heeft 23 rode en witte wijnen laten selecteren die nu al bekend staan als verrassend en succesvol. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel: een mooie boom met zitgelegenheid in de centrale hal van het ziekenhuis voor onze bezoekers en patiënten. 

Maak kanker persoonlijk
Er zijn al veel nieuwe potentieel succesvolle medicijnen en behandelingen voor patienten met uitgezaaide kanker. Echter is het nog niet mogelijk deze toe te passen. Wij willen daarom participeren in een onderzoek wat er aan bijdraagt dat we op basis van het DNA van patiënten een persoonlijke behandeling kunnen geven. 
 

kanker persoonlijk
kinderwereld

Kinderwereld
Kinderen kunnen in het Reinier de Graaf op ontdekkingsreis gaan. Met verschillende werelden willen we kinderen afleiden en uitdagen om er actief mee aan de slag te gaan. Een maakbare wereld. In 2015 en 16 willen we deze illustraties en games overal kunnen aanbieden. Helpt u mee?

iPads voor IC
Geef onze patienten die aan de beademing liggen een stem. we zouden graag 1 of 2 iPads aanbieden aan de Intensive Care zodat de patienten zich toch verstaanbaar kunnen maken aan het medisch personeel en aan hun naasten. Met een speciale app voor de iPad helpen we ze enorm.

Intensive Care iPads
familiekamer

Momentje rust op de SEH
Even ontsnappen aan de hectiek van de Spoedeisende Hulp. Samen wat kunnen praten, lezen, werken, spelen. Dit willen wij u aanbieden als u komt op de SEH. Een prettige familiekamer waar u zich thuis voelt. Helpt u mee? o.a. de Gebouwenloop 27 juni zet zich in voor dit doel.

Voorlezen een prachtig moment
Help ons dit aan te bieden: patienten worden voorgelezen door een professionele actrice en hebben zo een heerlijk en mooi moment die ze delen met de voorlezer, of met elkaar. Terugdromen over vroeger, of dagdromen bij een spannend verhaal. Kinderen die worden verrast met een handpop. 

bedtimestories
picture

Beter Spelen. Help Marlies Koppert met haar actie 'Beter Spelen'. Zij zet samen met scholen, supermarkten, bedrijven en particulieren van alles op om (geld voor ) speelgoed in te zamelen voor alle kinderen die in het Reinier de Graaf ziekenhuis komen. In de locaties in Delft, Naaldwijk, Rijswijk en Pijnacker/ Nootdorp.